Waar kunnen wij je bij helpen?

De online diëtist; altijd advies op maat voor elke situatie

Er is weinig zo belangrijk in ons leven als de voeding die we kiezen. Gaat het om energielevels, preventie van ziektes en overgewicht, hersteltrajecten of bevorderen van de kans op zwangerschap, dan speelt voedsel per definitie een grote rol. Maar hoe kun je hierop inspelen wanneer je zelf weinig kans hebt van voeding? Dan schakel je de online diëtist in. We zorgen ervoor dat je precies weet waar je op moet letten, wat je aan moet passen en hoe je zelf het grote verschil kunt maken. Dat kan gewoon allemaal online, zodat je gewoon thuis kunt blijven – of waar je ook maar bent wanneer je advies op maat nodig hebt.

Wat is het voordeel van een online diëtist?

Voedingsadvies op maat is belangrijk wanneer je wilt werken aan je gezondheid en wanneer je aan de slag wilt met een gezonder leven, ongeacht je situatie. De voordelen van de online diëtist zijn echter nog veel groter dan dat. Zeker in de wereld waarin we nu leven. Stel je voor dat je COVID hebt of noodgedwongen in quarantaine zit; dan kun je niet fysiek naar een diëtist toe om advies te vragen.

Of stel je voor dat je in de risicogroep zit en zo min mogelijk mensen wilt zien. Of je werkt vanuit huis en je bent eigenlijk te druk om constant de deur uit te gaan. Er zijn genoeg redenen waarom een online consult een geschiktere oplossing is dan een fysiek bezoek. En aangezien we tegenwoordig bijzonder veel én vaak online zijn, is het verkrijgen van online advies makkelijker dan ooit.

Kan ik direct een intake plannen met een online diëtist?

Weet je niet helemaal zeker of een online diëtist is wat jij zoekt, of wil je weten wat een online diëtist voor je kan doen voordat je een keuze maakt? Dan zijn wij helemaal de geschikte partner voor je. Bij ons kun je namelijk nu al een online intakegesprek inplannen. Dat neemt ongeveer 10 minuten in beslag en is volledig vrijblijvend, zodat je nergens aan vastzit.

Het gesprek kan daarnaast meestal al binnen 2 dagen gepland worden, zodat we lekker op tijd kunnen starten wanneer we samen aan de slag gaan. Tijdens het gesprek horen we graag van je wat je doelstelling is of het probleem waarvoor je een online diëtist nodig hebt, zodat we direct advies op maat kunnen geven.

Wanneer kun je een online diëtist inschakelen?

Er zijn tal van redenen om een online diëtist in te schakelen, net als veel situaties waarin ons advies een groot verschil kan maken. Bijvoorbeeld wanneer je het risico op bepaalde ziektes wilt verkleinen (zoals kanker, een van de meest genoemde voorbeelden in dit opzicht). Door voedingsadvies op maat van een online diëtist kun je echter veel meer ziektes en problemen voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle mogelijke klachten die gepaard gaan met overgewicht; de moderne ‘ziekte’ in de westerse wereld.

Je kunt ons ook inschakelen wanneer je bijvoorbeeld beter wilt presteren op een gemiddelde dag, wanneer je sportieve prestaties nog beter mogen en wanneer je gezonder wilt leven en meer aandacht aan je lichaam wilt besteden. Het zijn lang niet altijd bijzonder ingrijpende veranderingen waarmee we beginnen. Soms zijn relatief kleine aanpassingen al een flinke stap in de goede richting. Zeker wanneer je hier al snel de resultaten van merkt en vanuit daaruit kunt bouwen. Bijvoorbeeld door ook meer te gaan bewegen, waardoor de effecten elkaar versterken.

Hoe kan ik jou helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties

Online, en dat maakt het makkelijker!

De diëtist helpt je verder met advies op maat, waarmee je vaak binnen korte tijd resultaten ziet en verder kunt werken aan andere aspecten die minstens zo belangrijk zijn. Aangezien je bij ons alles online kunt vinden en krijgen, heeft dit grote voordelen. Zo bepaal je zelf wanneer je aan de slag gaat met de video’s die we voor je klaargezet hebben, kun je ons gemakkelijk online bereiken zonder dat je eerst een afspraak moet plannen en een afstand moet overbruggen, en kun je altijd om advies vragen voor bijzondere situaties.

Wil je liever fysiek contact en een keer ‘in den lijve’ afspreken met een diëtist? Dan kan dat ook. Hoewel we voornamelijk de aandacht hebben gevestigd op het online aspect van ons advies, kun je ook gewoon bij ons langskomen wanneer dat beter past bij wat jij wilt. Hiervoor kun je altijd een afspraak maken bij ons zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Direct aan de slag met een online diëtist?

Wil jij graag aan de slag met een gezonder leven of heb je advies op maat nodig omdat jij je in een bijzonder situatie bevindt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou. Bij ons vind je altijd advies op maat voor elke situatie en met onze online dienstverlening maken we je het altijd zo makkelijk mogelijk. Ook worden de meeste consulten gewoon vergoed; daarover geven we je ook graag meer informatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op onze website. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om direct een online intakegesprek in te plannen van 10 minuten, zodat je direct van ons hoort wat wij precies voor je kunnen doen! Het gesprek wordt altijd binnen 2 dagen gepland zodat je nooit lang hoeft te wachten!