Waar kunnen wij je bij helpen?

Online voedingsadvies: makkelijk en op maat samengesteld

Online voedingsadvies is dé manier om aan de slag te gaan met je gezondheid. Mensen hebben uiteenlopende doelstellingen wanneer zij op zoek gaan naar voedingsadvies. Je kunt advies over voeding inwinnen wanneer je graag een ziekte wilt voorkomen die in de familie standaard is. Je kunt voedingsadvies ook inzetten wanneer je aan de slag wilt met je gezondheid, beter wilt presteren of gewoon gezonder wilt gaan leven, bijvoorbeeld voor je kinderen. Of om de kinderwens uit te laten komen.

Met ons online voedingsadvies heb je nooit meer een reden om je doelstellingen vooruit te schuiven. Bij ons kun je namelijk altijd online terecht. Je hoeft de deur niet eens meer uit en je kunt direct aan de slag met ons advies op maat. Wanneer je eerst wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen, dan plan je gewoon direct een intakegesprek van 10 minuten in, dat volledig vrijblijvend is. Dit gesprek kunnen we al binnen twee dagen plannen voor je, zodat je lekker op tijd kunt beginnen.

Wat is het voordeel van online voedingsadvies?

Met voedingsadvies weet je wat je aan je dieet aan moet passen om de gewenste resultaten te behalen. Maar dan moet het advies wel aangepast zijn naar jouw situatie. Algemeen advies kun je immers overal vinden en dat advies is precies wat je niet nodig hebt. Als specialisten zorgen wij er altijd voor dat het advies aangepast is naar jouw situatie en jouw doelstellingen. Op die manier bereik je namelijk het meeste.

Daarbij is ons online voedingsadvies vooral… online! Dat is correct. Je kunt gewoon online met de diëtist overleggen, vragen stellen en de video’s bekijken die wij voor je klaarzetten. Op die manier heb je altijd toegang tot het advies. Ook wanneer je in quarantaine zit, corona te pakken hebt, niet mobiel bent of gewoon te druk bent om een fysieke afspraak te maken met een specialist. Noem het online voedingsadvies anno 2021; in een wereld waarin we in toenemende mate online zijn, is online voedingsadvies natuurlijk de nieuwe standaard.

Wil je toch graag af en toe een fysieke afspraak maken met een diëtist, omdat je uitsluitend online iets te onpersoonlijk vindt? Dat is geen enkel probleem; je kunt namelijk ook gewoon een afspraak bij ons maken om zelf langs te komen. Handig wanneer je iets persoonlijker wilt overleggen, als is het niet nodig wanneer je dit liever niet wilt.

Kan ik een intake plannen voor online voedingsadvies op vrijblijvende basis?

We kunnen ons goed voorstellen dat je eerst wilt weten wat wij precies voor je kunnen betekenen. Daarom kun je bij ons gewoon een vrijblijvend intakegesprek boeken. Dit gesprek neemt ongeveer 10 minuten in beslag en je zit nergens aan vast. Het is voor ons vooral een manier om te kijken of we bij elkaar passen en wij jou kunnen helpen met online voedingsadvies op maat. Is dat het geval, dan kijken we na het gesprek welke optie het beste bij jou past.

De meeste consulten worden overigens volledig vergoed door de zorgverzekeraars. Op onze website vind je daar meer informatie over. Heb je specifieke vragen over de dekkingen via je zorgverzekering, dan kun je contact opnemen met je verzekeraar, in je polis kijken of je vragen gewoon direct naar ons sturen zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.

Hoe kan ik jou helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties

Wanneer kies ik voor online voedingsadvies?

Er zijn veel situaties waarin online voedingsadvies een groot verschil kan maken. Hierbij kun je denken aan de preventie van ziektes en aandoeningen, bijvoorbeeld als gevolg van overgewicht. Ook kan online voedingsadvies een groot verschil maken op het gebied van herstel na ziekte, het verbeteren van de prestaties of het verhogen van je gezondheid.

Wat vooral belangrijk is, is dat het voedingsadvies aangepast wordt naar jouw situatie. Dat is precies waarom we de meeste aandoeningen en doelstellingen op de website beschreven hebben. Staat jouw situatie hier niet bij? Geen zorgen; met onze kennis en ervaring zijn we altijd in staat om advies op maat samen te stellen. Je kunt altijd bij ons terecht met je vragen en wij zorgen ervoor dat het advies aangepast wordt wanneer je situatie verandert.

Wil je afvallen, beter in je vel zitten of ben je herstellende van een ziekte en wil je het herstel bevorderen door je dieet aan te passen? Goede keuze! Wij helpen je graag verder door je te vertellen hoe jouw dieet aangepast moet worden om het beste resultaat te zien. Wanneer je de eerste resultaten ziet, is het makkelijker om nog verder te gaan en extra inspanningen te leveren, zoals trainingen waarop we het online voedingsadvies uiteraard aanpassen zodat je altijd kunt presteren.

Direct aan de slag met online voedingsadvies

Wil jij ook gebruikmaken van online voedingsadvies of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met onze online dienstverlening? Neem dan eens contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen. Wil je graag afvallen? Dan hebben we een speciaal traject voor je samengesteld, waarin je binnen vier weken minstens vier kilo afvalt én de informatie krijgt waarmee je hiermee permanent aan de slag kunt gaan.

Wil je advies op maat over revalidatie, herstel, voorkomen van problemen of een gezondere levensstijl waarbij online voedingsadvies een grote rol gaat spelen? Boek dan vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek van 10 minuten. Wij zorgen ervoor dat we binnen twee dagen met elkaar in gesprek kunnen, zodat we direct kunnen bekijken wat wij precies voor elkaar kunnen betekenen!