Waar kunnen wij je bij helpen?

Voedingsschema op maat; daarmee maak je het verschil

Met een voedingsschema op maat bereik je veel meer dan algemeen voedingsadvies. Algemeen advies is altijd zeer breed. Het zijn adviezen die voor iedereen zouden moeten werken, maar laten specifieke wensen, situaties en doelstellingen altijd buiten schot. Dat is waarom wij altijd een voedingsschema op maat aanraden. Wanneer het advies aangepast is op jouw eigen situatie en doelstellingen, wordt het namelijk veel beter. Het advies houdt dan rekening met wat jij nodig hebt en wat jij wilt bereiken.

Iemand die gewichtstoename wil, kan niet hetzelfde advies gebruiken als iemand die graag af wil vallen. En wil je juist optimaal kunnen presteren als sporter, dan heb je weer ander advies nodig. Om de mensen die herstellende zijn van een ziekte nog maar buiten schot te laten, want daar komen nog veel specifiekere adviezen bij kijken.

Als experts op het gebied van voeding, bewegen en balans zijn wij altijd in staat om advies op maat samen te stellen voor jou. Daarbij houden we altijd rekening bij jouw uitgangspunt en de wensen die je hebt, zodat je voedingsadvies op maat krijgt waar je ook daadwerkelijk direct mee kunt beginnen. Bij ons kan dat overigens ook nog eens volledig online, zodat het geschikt is voor nóg veel meer mensen.

Wat is het voordeel van een online voedingsschema op maat?

Bij ons kun je altijd rekenen op online voedingsadvies op maat. Op maat omdat dit belangrijk is voor de resultaten en online omdat dit een voedingsschema op maat veel toegankelijker maakt voor veel mensen. Stel je voor dat je in quarantaine zit, verkouden bent of corona hebt; dan is het niet zo makkelijk om een afspraak te maken met een specialist op locatie. Ook werken veel mensen vanuit huis tegenwoordig, bevinden mensen zich in risicogroepen en vermijden we graag zoveel mogelijk contact met anderen. Ook in dat opzicht is een online voedingsschema op maat een geschikte optie.

Je kunt ons altijd online bereiken. Daarnaast hebben we online alle adviezen verzameld, zodat je altijd toegang hebt tot het advies dat geschikt is voor jou. Vragen kun je altijd stellen, ook zodat we ervoor kunnen zorgen dat het voedingsschema op maat ook daadwerkelijk op maat blijft. Wanneer je het advies een tijd gevolgd hebt, is je situatie namelijk veranderd. Grote kans dat het advies vervolgens aangepast moet worden zodat het weer bij je huidige situatie past.

Kan ik een vrijblijvende intake plannen voor een voedingsschema op maat?

Een voedingsschema op maat maken, dat kost tijd en toewijding. Weet je niet zeker of je daadwerkelijk met ons aan de slag wilt om je doelstellingen te bereiken en je situatie te verbeteren? Kies dan eerst voor een vrijblijvend intakegesprek van 10 minuten. Dit gesprek kunnen we in de meeste gevallen al binnen twee dagen plannen, zodat we direct kennis kunnen maken en de mogelijkheden door kunnen nemen.

Kies je niet voor ons? Dan gebeurt er niets na het gesprek en wensen we je veel succes met het behalen van je doelen op een andere manier. Kies je wel voor ons? Dan kijken we naar de opties die het beste bij je passen, om zo een voedingsschema op maat samen te stellen voor jou.

Hoe kan ik jou helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties

Waarom moet een voedingsschema altijd op maat zijn?

Wanneer het gaat om voedingsadvies, dan gaat het bij ons om voedingsschema’s op maat. Ongeacht je doelstellingen is het namelijk wel van groot belang dat jouw lichaam krijgt wat het nodig heeft om te kunnen presteren. Ook wanneer je af wilt vallen, wanneer je revalideert van een ziekte of juist aan wilt komen omdat je te weinig gewicht hebt.

Het beste advies is advies dat toegesneden is op jouw situatie, jouw doelstellingen en de manier waarop jij de doelstellingen wilt bereiken. Dat is precies waarom we eerst graag luisteren naar jouw situatie. Alleen op die manier kunnen we daadwerkelijk gericht advies geven. Met dit advies weten we zeker dat je binnen relatief korte tijd resultaten ziet, wat je motiveert om nog meer aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld met revalidatietrainingen, fitness of het uitbreiden van de dieettips om nog meer resultaat te boeken.

Let er vooral op dat er balans moet zijn. Balans tussen je voeding en activiteiten bijvoorbeeld, maar ook je mentale balans telt hierbij mee. Verandert je situatie of zijn je doelstellingen veranderd, bijvoorbeeld omdat je relatief snel resultaat gezien hebt en nu meer wilt? Dan laat je ons dit direct weten. Wij zorgen er dan voor dat het advies aangepast wordt zodat het ook na de aanpassingen nog steeds een voedingsschema op maat is. Daarmee zie je namelijk de beste resultaten.

Heb je tijdens het traject meer advies nodig of wil je extra ondersteuning? Dan kun je altijd online bij ons terecht. Wil je een keer overleggen met de expert zelf en niet via een scherm? Dan kun je ook gewoon bij ons langskomen op afspraak. Op die manier kan je ook met ons overleggen zonder een scherm!

Direct aan de slag met een voedingsschema op maat?

Wil jij ook aan de slag met een voedingsschema op maat waarbij we uitgaan van jouw persoonlijke situatie en de doelstellingen die jij hebt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt ook kiezen voor een vrijblijvend intakegesprek van 10 minuten waarbij we kennismaken en kijken of we goed bij elkaar passen. Dit gesprek kan al binnen twee dagen plaatsvinden wanneer je vandaag nog een intakegesprek aanvraagt!

De meeste consulten worden vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je hier meer over weten, kijk dan in je polis, vraag je verzekeraar of stuur ons een berichtje zodat wij voor je kunnen kijken.