Diëtist nabij Bergschenhoek

Als diëtist nabij Bergschenhoek staat Weekstartgezond je bij

Er zijn talloze redenen waarom je niet blij bent met je voedingspatroon. Als diëtist nabij Bergschenhoek ben ik gespecialiseerd in het samenstellen van voedingsschema’s bij overgewicht. Daarnaast ondersteun ik cliënten bij diabetes, het prikkelbare darm syndroom en andere aandoeningen. Ik stel graag een voedingsschema voor je samen, zodat we samen de doelen kunnen bereiken die je voor ogen hebt.

Diëtistenpraktijk Weekstartgezond kun je vinden in Schiedam en Maassluis. Ook bied ik de mogelijkheid om een intakegesprek bij je thuis in te plannen, zodat je niet naar de praktijk hoeft te komen.

De mogelijkheden voor een diëtist nabij Bergschenhoek

Diëtistenpraktijk Weekstartgezond is een diëtist nabij Bergschenhoek die veel voedingskennis en veel ervaring in huis heeft. Diëtistenpraktijk Weekstartgezond wordt gerund door diëtist Rita Razooki. Als diëtist nabij Bergschenhoek hoop ik bij te dragen aan gezonde levensstijl van mijn cliënten. Het constant vergaren van kennis en het doen van onderzoek zorgt ervoor dat mijn kennis up-to-date blijft. Ik ben aangesloten bij het Kwaliteit register Paramedici (KP) en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). De kwaliteit van de geleverde zorg wordt op deze wijze gewaarborgd.

Weekstartgezond is een diëtistenpraktijk nabij Bergschenhoek met veel kennis over de verschillende diëten en voedingsproblemen. Ik stel graag een speciaal dieet voor je op waarmee je kunt afvallen of aankomen. Daarnaast kan ik mensen helpen die te maken hebben met diabetes type 2. Hierbij werk ik nauw samen met een fysiotherapeut en een huisarts, waardoor we er met zorg een plan van aanpak tot stand komt. Hierbij draait het niet alleen om voeding, maar ook om beweging en medicijngebruik.

Je kunt bij Weekstartgezond, jouw diëtist nabij Bergschenhoek, terecht wanneer je als vrouw last hebt van hormonale problemen. Ik heb veel kennis van PCOS/PMS, oestrogeendominantie, de overgang en de tekorten in het lichaam, zoals vitamine D, B12 en ijzer.

Hoe kan ik jou helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties.

Een afspraak maken bij een diëtist nabij Bergschenhoek

Wil je een afspraak maken bij een gespecialiseerde diëtistenpraktijk nabij Bergschenhoek? Maak een afspraak voor een intakegesprek bij je thuis of op één van de Weekstartgezond locaties.