• Tel: 010 - 3076688 | Email: info@weekstartgezond.nl

Mijn cliënten helpen heeft altijd mijn prioriteit, simpelweg omdat ik hieruit mijn voldoening haal. Wilskracht, consistentie en inspiratie bij mijn cliënten zorgen voor succesverhalen en dit inspireert mij weer om door te gaan. Mijn motto is “opgeven is geen optie!

Rita Razooki
Diëtiste & MSc

Vanuit mijn kennis en passie voor voeding, gezondheid en sport ben ik ervan overtuigd dat we samen jouw doelen kunnen realiseren. Door samen stil te staan bij je eetpatroon en leefstijl kunnen we middels aanpassingen werken aan een gezonde levensstijl, gewichtsbeheersing, spieropbouw of herstel en revalidatie.

Pravesh Harkhoe
Diëtist

Als diëtist heb ik een grote passie voor voeding. Ik beschouw het als zeer dankbaar werk om mensen te mogen coachen naar een gezondere leefstijl of naar minder gezondheidsklachten. Het is indrukwekkend om te zien in hoeveel verschillende situaties, voeding een uitkomst kan zijn. Samen kijken we naar kleine haalbare stappen om uiteindelijk jouw persoonlijke doel te bereiken.

Leonie Guns
Diëtist

Weekstartgezond

Mijn naam is Lara den Ouden, ik ben derdejaars studente Voeding & Diëtetiek aan de Haagse hogeschool en heb afgelopen periode mijn stage succesvol mogen afronden bij diëtistenpraktijk Weekstartgezond.
Hiernaast ben ik werkzaam als administratief medewerker bij de praktijk.
U kunt mij dus vaak te spreken krijgen aan de telefoon om uw afspraak in te plannen of voor andere administratieve zaken.
Ook sta ik met enthousiasme voor u klaar in Schiedam aan het Stadserf 108 om de Fitmate-meting bij u uit te voeren zodat u zo efficiënt en gemotiveerd mogelijk van start kunt gaan met uw traject!

Hoe kunnen wij je helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties

Diëtiste Rita Razooki is aangesloten bij het Kwaliteitregister Paramedici (KP) & het Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). De kwaliteit van de geleverde zorg wordt op deze wijze gewaarborgd.