Over diëtistenpraktijk weekstartgezond

Wij zijn Weekstartgezond, een team van enthiousiaste dietisten met hart voor onze dienstverlening. Samen zijn we een hecht team met een brede kennis en veel ervaring op het gebied van voeding en gezonde leeftsijl.

Aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kwaliteitregister Paramedici (KP), het Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), de Vereniging eerste lijnsdiëtisten (VELD) & Kenniscentrum diëtisten overgewicht en obesitas (KDOO). Lara den Ouden, Maaike Heeres, Roos de Winter en Rita Razooki zijn aangesloten bij het ACT-en-leefstijl netwerk. Verder is Rita Razooki een leefstijlcoach en daarbij aangesloten bij De Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). De kwaliteit van de geleverde zorg wordt op deze wijze gewaarborgd.

Lid van NVD Nederlandse Vereniging van Diëtiesten
KP Kwaliteitsregister Paramedici
dietist in het VELD
blank
blcn

Team weekstartgezond

Onze diëtisten

rita razooki

Rita Razooki

Hallo! Mijn naam is Rita Razooki, ik ben een zorgverlener met een grote passie tot verbinding met mijn client en zijn/haar vraagstuk. Waar komt jouw wens vandaan om te werken aan jouw voeding en leefstijl? Hoe is de veranderde jij anders ten opzichte van de huidige? Wat voor functie heeft de verandering, die je nastreeft, in je leven? Ik ben diëtist, voedingswetenschapper en leefstijlcoach. In de loop van mijn carrière ben ik tegengekomen dat het voor mijn cliënten vooral gaat om wat ze belangrijk vinden (belangrijkste waarden in het leven), dat houden ze langer vol dan enkel een dieet.

Via Weekstartgezond wil ik graag werken met mensen die hun belangrijke waarden in het leven willen nastreven en hierin veranderingen/ aanpassingen wensen in hun levensstijl op het gebied van voeding, beweging, zingeving, slaap en ontspanning. Laten we samen kijken welke kennis en vaardigheden jij kunt ontwikkelen ten aanzien van jou leefstijl (en voeding).

lara den oude

Lara den Ouden

Hi! Mijn naam is Lara den Ouden, een gedreven en enthousiaste diëtist met een enorme passie voor voeding en gezondheid. Ik zie het als een uitdaging en cadeautje om jou te begeleiden richting jouw doelen omtrent voeding, gezondheid, leefstijl en mindset! Daarnaast heb ik ook nog eens enorm veel interesse in de huid en alles wat daarbij komt kijken.

Wat ik belangrijk vind tijdens mijn aanpak? Dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt en dat de doelen écht vanuit de persoon zelf komen. Want alleen wanneer je intrinsiek gemotiveerd bent, kun je vol passie en overgave gaan werken aan het behalen van jouw doelstellingen. That is where the magic happens. Met een nieuwsgierige en kritische blik onderzoek ik dan ook waar jouw verlangens vandaan komen en wat jou motiveert hiermee aan de slag te gaan. Wanneer zie ik jou op mijn spreekuur?

pravesh-harkoe

Pravesh Harkhoe

Hoi! Ik ben Pravesh Harkhoe, diëtist en psycholoog in woording. Vanuit mijn kennis en passie voor voeding, gezondheid en sport ben ik ervan overtuigd dat we samen jouw doelen kunnen realiseren. Door samen stil te staan bij je eetpatroon en leefstijl kunnen we middels aanpassingen werken aan een gezonde levensstijl, gewichtsbeheersing, spieropbouw of herstel en revalidatie.

hanah dawood

Hanan Dawood

Hallo en welkom bij Weekstartgezond. Ik ben Hanan Dawood, de assistente van de praktijk. Mij krijg je aan de lijn als je ons belt, maar ook beantwoord ik jouw mails en stuur ik jouw postbrieven op. In de praktijk ben ik er als hulp voor de diëtisten en leefstijlcoaches, ook voor de beweegcoaches en de fysiotherapeuten met wie we samenwerken. Ik vind het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over onze diensten en dat we jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ik za daarom altijd de telefoon zelf opnemen, maar ook jouw boodschap doorgeven aan jouw behandelaar. Graag tot snel!

roos winter

Roos Winter

Hi! Mijn naam is Roos de Winter, een enthousiaste ACT geregistreerde diëtist die samen met jou wil kijken naar hoe jij je gestelde doelen kan behalen! In een wereld vol voedingsmythes en zelfverklaarde goeroes is het tijd voor verandering. Laten we samen de strijd aangaan tegen misleiding en onzin. Ik sta voor je klaar om de waarheid over voeding te onthullen, zodat jij je doelen bereikt zonder stress of strenge diëten. 

Mijn ambitie ligt bij het samen onderzoeken naar hoe wij jouw voedingsgewoonten aan kunnen pakken op een persoonlijke en realistische wijze, zodat jij jouw gestelde doelen kunt behalen; hoe we van bepaalde barrières een overwinning kunnen maken. Zie ik je snel?

kevin wisniewski

Kevin Wisniewski

Hallo, ik ben Kevin Wisniewski, diëtist met een passie voor voeding en gezondheid. Mijn enthousiasme voor een gezonde levensstijl gaat hand in hand met mijn plezier in het begeleiden van cliënten. Ik geloof er sterk in dat we samen tot positieve verandering kunnen komen. Mijn doel is niet alleen om kennis over te brengen, maar ook om een ondersteunende en motiverende rol te spelen in het proces van mijn cliënten naar een gezondere levensstijl. Laten we samen werken aan het realiseren van duurzame en positieve veranderingen, stap voor stap

Samen met jou gaan we voor optimaal resultaat

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van voeding en lijfstijl problemen voor kinderen, volwassenen en ouderen. Heb je moeite met een gezonde leefstijl of heb je vanwege medische klachten ondersteuning en advies nodig? Samen kunnen we je lichaam weer in balans brengen met de voedingstoffen die je nodig hebt.

Lees meer over hoe wij jou kunnen helpen:

Een afspraak maken met één van onze diëtisten: