Pravesh Harkhoe

Pravesh Harkhoe

Vanuit mijn kennis en passie voor voeding, gezondheid en sport ben ik ervan overtuigd dat we samen jouw doelen kunnen realiseren. Door samen stil te staan bij je eetpatroon en leefstijl kunnen we middels aanpassingen werken aan een gezonde levensstijl, gewichtsbeheersing, spieropbouw of herstel en revalidatie.

 

Lara den Ouden

Lara den Ouden

Mijn naam is Lara den Ouden, ik ben derdejaars studente Voeding & Diëtetiek aan de Haagse hogeschool en heb afgelopen periode mijn stage succesvol mogen afronden bij diëtistenpraktijk Weekstartgezond.
Hiernaast ben ik werkzaam als administratief medewerker bij de praktijk. U kunt mij dus vaak te spreken krijgen aan de telefoon om uw afspraak in te plannen of voor andere administratieve zaken. Ook sta ik met enthousiasme voor u klaar in Schiedam aan het Stadserf 108 om de Fitmate-meting bij u uit te voeren zodat u zo efficiënt en gemotiveerd mogelijk van start kunt gaan met uw traject!

Maaike

Maaike Heeres

Mijn naam is Maaike Heeres en ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als diëtiste. Naast dat ik het helpen van mensen op verschillende vlakken heel leuk vind, geef ik tevens al 10 jaar sport-/turnles aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Mijn werk als diëtiste bij Weekstartgezond kan ik hiermee goed combineren. U kunt bij mij terecht voor alle vragen en begeleiding op elk voeding (- en sport) gerelateerd vlak! Ik heb affiniteit met kinderdiëtetiek en leefstijl diëtetiek.

Rita Razooki

Hallo. Ik ben Rita Razooki, een diëtiste met grote passie voor voeding en onderzoek. Via Weekstartgezond wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om enerzijds hun doelen omtrent voeding te behalen en anderzijds de kennis over voeding te vergroten en te vernieuwen. Op mijn website kom je zowel onderbouwde blogs en artikelen als praktische tips tegen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties