Diëtist in Schiedam

Weekstartgezond: jouw diëtist in Schiedam

Ben je minder tevreden over je gewicht of eetpatronen? Kamp je met Diabetes type 2, ondervoeding, hart- en vaatziekten, sportvoeding, vrouwenvoeding en maag- en darmklachten? Of ben je misschien gewoon een sporter op zoek naar een passend dieet? Met Weekstartgezond bied ik een oplossing voor al je noden. Met de ruggesteun van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) ben ik jouw erkend diëtist in Schiedam.

Een oplossing op maat bij jouw diëtist in Schiedam

Weekstartgezond is jouw diëtist in Schiedam. Bij mij kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht om af te vallen of bij te komen. Mijn doorgedreven kennis van alle mogelijke diëten en eetproblemen zorgt daarbij voor een onmisbare knowhow en een onderbouwde, persoonlijke begeleiding; of het nu gaat over het aanbrengen van meer voedselvariatie of over complexere diëten op maat, aangepast aan je intoleranties of allergieën.

Daarnaast schenkt Weekstartgezond bijzondere aandacht aan mensen die omwille van storende aandoeningen extra aandacht aan hun voeding moeten schenken. Denk bijvoorbeeld maar aan diabetes of het prikkelbare darm syndroom, beiden aandoeningen die veel beslag op je eetgewoonten kunnen leggen. Specifiek voor mensen met het prikkelbare darm syndroom werk ik op maat het juiste fodmap dieet uit. Via de intensieve begeleiding van je persoonlijke diëtist in Schiedam kom je er zo al snel achter welke voedingsmiddelen je helpen en welke je irriteren. Eens we het juiste dieet gevonden hebben, blijf ik je bijstaan met raad en daad.

Hoe kan ik jou helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties.

Een afspraak maken bij je diëtist in Schiedam

Wil je Weekstartgezond graag beter leren kennen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Ik kom op huisbezoek of jij kunt langskomen op een van de Weekstartgezond locaties. Zo ben je snel op weg naar het juiste dieet en word je persoonlijk begeleid door je eigen diëtist in Schiedam.