Diëtist nabij Vlaardingen

Weekstartgezond is jouw diëtist nabij Vlaardingen

Kamp je met overgewicht of ondergewicht? Heb je moeite met het vinden van de juiste eetpatronen of voedingsvariaties? Heb je diabetes type 2, het prikkelbare darm syndroom, intoleranties of allergieën? Weekstartgezond vindt voor elke situatie het juiste dieet. Als lid van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) sta ik garant voor een kwaliteitsvolle zorg als erkend diëtist nabij Vlaardingen.

Jouw diëtist nabij Vlaardingen

Weekstartgezond is jouw diëtist nabij Vlaardingen. Zowel volwassenen als kinderen kan ik helpen in hun zoektocht naar het juiste dieet, of het nu gaat om afvallen of bijkomen. Mijn ruime kennis van diëten en alle mogelijke eetproblemen levert je de juiste knowhow. Mijn persoonlijke aanpak zorgt voor een stimulerende begeleiding, die gespecialiseerde kennis koppelt aan motivatie en doorzettingsvermogen. De complexiteit van je dieet maakt daarbij geen verschil. Een simpele nood aan meer variatie of een aangepast dieet op maat van je aandoeningen: Weekstartgezond staat voor je klaar.

Kamp je voorts met complexere aandoeningen zoals het prikkelbare darmsyndroom of diabetes, dan werkt Weekstartgezond samen met jou intensief aan een dieet op jouw maat. Samen gaan we hier op zoek naar de fodmap die best bij je past. Door voedingsmiddelen weg te nemen en weer te introduceren komen we er achter welke stoffen je helpen en welke stoffen je storen. Eens we de juiste samenstellingen gevonden hebben, blijft je persoonlijke diëtist nabij Vlaardingen je bijstaan en persoonlijk begeleiden.

Hoe kan ik jou helpen?

Met een gratis intake gesprek bij u thuis of op één van onze locaties.

Je diëtist nabij Vlaardingen ontmoeten

Wil je graag wat nader kennismaken met Weekstartgezond? Een afspraak voor een intake gesprek is snel gemaakt. Je kunt langskomen bij een van de Weekstartgezond locaties of ik kom op huisbezoek. Samen vinden we gegarandeerd het dieet dat past bij je wensen en kun je bovendien blijvend rekenen op de persoonlijke begeleiding van je diëtist nabij Vlaardingen.